Optimering af ydelse

tiden går, og skidtet hober sig op i krogene. det gælder også for din pc eller bærbar. masser af digitalt skidt hæmmer maskinen og gør den langsom.


hver gang du installerer et nyt spil, eller sletter en fil, bliver din pc fyldt op med irrelevante oplysninger. og så er der registreringsdatabase n, hvorfra windows henter oplysninger om drivere og henvisninger til ofte unødvendige informationer. Så rigtig mange af linjerne i registreringsdatabase n bliver ikke brugt af Windows, og indlæsningen af dem, tager lang tid og hæmmer hastigheden på din computer.


der findes et hav af programmer der påstår, at de kan rydde op og forbedre ydelsen - mange har oplevet, at den type programmer tilsyneladende installerer sig selv og popper op med oplysninger om at din pc trænger til optimering. Sæter man en sådan optimering i gang - får man ofte at vide at der er så og så mange fejl registreret - og hvis man betaler så og så mange dollar  vil optimeringen ske, det viser sig ofte at det eneste programmet gør, er at franarre dig et større eller mindre beløb.
hos edb huset kan vi tilbyde professionelle løsninger, der seriøst virkelig optimere din computer, uden at, du skal føle dig snydt.

Medlem af Store Heddinge
 Rotary Klub

aaaaaaaaaaaaiii